Viasat-digitalspill

Annonse


Viasat lanserer spilltjenester

Viasat-digitalspillViasats digitale kunder har hatt sjansen til å prøve ut en håndfull spill siden slutten av desember. I neste måned lanseres spilltjenestene for alvor, som en forsmak på det som kan bli et heidundrende vårslipp av digitale fjernsynstjenester.

Brett og rakett

– Spillene er i første omgang ulike varianter som kan betjenes med de fire piltastene og OK-tasten på fjernkontrollen til den digitale mottaker. For eksempel av typen rakettspill der man skal skyte ned ting og tang, forklarer adm. direktør Einar Brustad i Viasat til ITavisen.

– Tjenesten vil bli markedsført i de kommende ukene – blant annet gjennom TV3, som vi er så heldige å ha i vår programpakke.

Det er imdlertid ikke bare skytespill som tilbys. Per dags dato tilbyr viasat sine betalTV-kunder Backgammon, Bomber Newhaven, IceCubes, Shooting Stars, Stealth Pig og Trevor. Samtlige er utviklet av GamePlay.

Annonse


30 kroner måneden

De 6 spillene har allerede vært ute på prøve et par måneders tid. Spillene er nå blitt betalingstjeneste, med en prislapp på rundt 30 kroner per måned. Ett spill er til enhver tid gratis, mens fem kommer under betalingsordningen.

– Vi tror det er et stort potensial i spill for digitalt fjernsyn. Ikke minst med tanke på de muligheter som ligger i fotballtipping, “stem på banens beste spiller, pausetipping og lignende som ligger i bruken av en returkanal, sier Einar Brustad.

GamePlay har utviklet de første spillene Viasat tilbyr.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse