mor i hjerte

Annonse


Ring gratis til mor!

mor i hjertePå morsdagen tilbyr de å ringe gratis med Tele2. Tilbudet gjelder hele døgnet – fra klokken 00.00 til 24.00. Det gjelder for alle Tele2s privatkunder som ringer fra hjemmetelefon til fasttelefon i Norge.

Vil fange kunder

Selvsagt gjør ikke Tele2 dette bare for å være snille. De vil også kapre nye kunder som lar seg friste av dette gratistilbudet. Teleselskapet gir nye kunder muligheten til å tegne abonnement før morsdagen, og dermed få ringe gratis på søndag.

– Vi vil gi alle våre kunder en mulighet til å ta en lang og hyggelig prat med mor på morsdagen ­ og samtidig ønsker vi nok en gang å markere at det er Tele2 som er prislederen i det norske telemarkedet, sier salgsdirektør Erik Gundersen i Tele2 Norge AS i en pressemelding.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse