Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Politiet.net får konkurranse

En rekke offentlige etater, blant annet Politiet, samarbeider med Trafikk24 for å få ut trafikkmeldinger til bilister med mobiltelefon.

Trafikk24
Politiet.net har fått mye oppmerksomhet rundt sin trafikkmeldingstjeneste, som blant annet lot brukere sende inn meldinger om fartskontroller og ulykker.

Landsdekkende

Trafikk24, med P1 og P4-trafikkradioveteran Andrè Eilertsen i spissen, har knyttet seg opp mot en rekke samarbeidspartnere for å få landsdekkende oppdatering av trafikkbildet døgnet rundt, melder bladet Motor. Meldingene varsler kø eller andre uhell som sinker trafikken, men ikke om sivilpoliti, tekniske kontroller og fartskontroller, slik som politiet.net.

Alle europaveier, fylkesveier og riksveier dekkes av tjenesten, og all informasjonen kan nås både på Internett (www.trafikk24.no), på wap (http://wap.trafikk24.no), via SMS, eller ved å ringe 02424.

– På våre internettsider kan du registrer når du skal kjøre, på hvilken vei og i hvilket fylke eller område. Hver tekstmelding du får tilsendt koster tre kroner. Du kan bestille fra tre til ubegrenset antall tekstmeldinger, sier Fender Teigen i Trafikk24 til Motor.

Stikkord: Mobil