Norsk spill-suksess i Storbritannia

«Project IGI» utviklet av norske Innerloop, debuterer på sjetteplass på den britiske salgslisten. Spillet plasserer seg foran storselgere som “Escape From Monkey Island”, “Colin McRae Rally”, “FIFA 2001” og “Tomb Raider Chronicles”.

– Plasseringen på den engelske topplisten er en stor prestasjon ettersom desember er den måneden med tøffest konkurranse, sier administrerende direktør i Innerloop Henning Rokling i en pressemelding.

Actionspillet har fått gode anmeldelser i fagpressen, som toneangivende PC Gamer og PC Zone. Spillnettstedet gamesdomain.com anbefaler spillet med en “Highly Recommended Award”. En demoversjon av spillet ble også lastet ned 50.000 ganger i løpet av det første døgnet produktet var tilgjengelig.

Annonse

Forventningene har vært høye, både hos Innerloops svenske eier Vision Park Entertainment og hos distributøren Eidos Interactive. Nå ser det norske spillselskapet ut til å innfri forventningene. Spillet ble lansert 6. desember i England og 13. desember i USA.

Origo

Annonse
Annonse