God lomme-jul fra Palm

Arnt Sommerlund

Arnt SommerlundHvorfor ikke la lommeplanleggeren din ta litt av støyten i julemåneden. Her har du Palms topp ti nytteprogrammer for jula, med henvisning til hvor du kan laste de ned:

 1. Kom i julestemning med den ultimate førjulspakken Holiday DOCs 2.0. Medover 70 sanger, 35 oppskrifter, fire julefortellinger pluss Dickens “A Christmas Carol”. Kan lastes ned på www.palmgear.com
 2. Glemt å sende julekort? Slapp av, Christmas PalmGreetings Vol #2 senderjulehilsenen til dine kjære for deg.

  Programmet lar deg skreddersy og sendepersonlige Palm-hilsner til venner og familie samtidig som du sparer pengerpå frimerker! Kan lastes ned på www.palmgear.com

 3. Julehandel – hyggestund eller skrekkopplevelse? Nå kan du sørge for atårets handel blir av de hyggelige.

  My Christmaslist v1.0 organiserer dinjulehandel. Databasen deler kjøpsprosessen opp i tre kategorier.

  Annonse

  “Make”- listen hjelper deg med å finne ut hva du skal kjøpe til hvem. “Shop”-kategorien viser hvem du ennå ikke har kjøpt presanger til. Den siste kategorien, “Got”, gir deg en oversikt over de presangene som allerede er kjøpt inn. Og det beste av alt – programmeter gratis! Kan lastes ned på www.palmgear.com

 4. Dersom du har planer om å legge julehandelen til en av de storemetropolene som Amsterdam, London, Paris eller Roma, er CitySync programmet for deg.

  For 19.99 amerikanske dollar per by eller 49.99 dollar for fire, kan du dra nytte av disse interaktive guidene. Butikker, attraksjoner, underholdning, spisesteder, hotell og nattklubber er noen av tjenestene du får med deg på reisen.

  I samarbeid med Lonely Planet er bykart og reiseguide inkludert slik at du er sikret å få mest mulig ut av turen. Programmet kan lastes ned på www.citysync.com.

 5. Legg deg i trening til januarsalget med Runner’s Logg! Programmet passer for mosjonister så vel som milslukere, gir en oversikt over treningsøktene og evaluerer dine prestasjoner.

  Om du virkelig ønsker et helhetligmosjonsprogram, kan også aktiviteter som sykling og gåing legges inn. Programmet kan lastes ned på www.tucows.com.

 6. Redd for at utgiftene løper løpsk i førjulstiden? Få et helhetligoverblikk med MiniCalc 4.4.

  Dette er mer enn en vanlig kalkulator. MiniCalc er en av de mest avanserte Excel-kompatible modellene som er å få for håndholdte. Kalkulatoren kan lastes ned på www.palmgear.com

 7. Forkort ventetiden for barna med Puzzle Games Pack. Og når de er i seng,kan du koble av med klassiske spill som Tetris, Lines, Xonix, Worm og Hangman. Programmet kan lastes ned på www.tucows.com.
 8. Føler du at du for lett faller for fristelsen? Det nye diett-programmetNutrition Minder støtter HanDBase databasen, inneholder ernæringsdata påtusenvis av matvarer og er laget for at du skal kunne overvåke inntaket avjulekaloriene.

  Med dette programmet i hånden er man raskt tilbake tilidealvekten! Programmet kan lastes ned på www.tucows.com.

 9. Kombiner riktig kosthold med god trening i det nye året! Workout Trackerhjelper deg med å holde oversikt over eventuelle nyttårsforsett.

  Nå kan dulegge inn informasjon om trening, lage treningslogg samt planlegge viderefremdrift. Størrelsen på Palm’en gjør at du enkelt kan ta med deg denhåndholdte i treningsstudioet og legge inn resultatene underveis.

  Programmet kan lastes ned på www.tucows.com.

 10. Overlevde du julebord og de andre måltidene, men lurer på hvor mangeflere det er mulig å komme igjennom?

  STAT Cardiac Risk programmet beregner risiko for infarkt og andre hjerteproblemer de neste ti årene basert på alder, kjønn, kolestrolverdier, diabetes, blodtrykk og røyking. Programmet kan lastes ned på www.tucows.com.

Annonse
Annonse