Annonse


Siemens M-30 til Norge på nyåret

Den nye dual band-telefonen blir den første fra Siemens med mulighet for dekselbytte. Rune Tufte, direktør i Siemens Mobile Devices sier deksler er et satsingsområde for Siemens, og at de satser mye på å lansere flere av fremtidens telefoner med denne muligheten.

Ellers er M-30 en telefon som bærer alle merker av gener fra Bosh. Med ytre mål på 124 x 44 x 24 og vekt på 110 gram er ikke noen oppsiktsvekkende liten telefon. Men den har innbygget antenne, og vil ganske sikkert ha sine beundrere.

Enkel

M-30 er en såkalt »low-end» telefon, noe som betyr at du må klare deg uten de mest avanserte funksjonene, men at du samtidig får en rimelig telefon.

Det mest særegne med denne telefonen er like vel designet. Den har et ovalt display med rød bakgrunnsbelysning. På dette får du to linjer med tekst, samt ikoner.

Annonse
Kampanjetelefon

Når telefonen kommer til Norge er ikke kjent, men den vil trolig komme ganske tidlig på nyåret. Prisen er heller ikke satt, men som en telefon i nedre segment ser vi for oss at den vil bli en typisk kampanjetelefon.

Siemens vil også lansere en versjon C-30 med samme spesifikasjoner som M-30.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse