Annonse


Norsk action treffer blink

I mai 1996 gikk en gjeng spillutviklere ut fra FunCom med drømmer om sitt eget spillselskap, hvor de fikk gjøre som de ville. Ett og et halvt år senere kunne nyfødte Innerloop stolt presentere sitt første spill, Joint Strike Fighter (JSF).

JSF ble meget godt mottatt, og utgiveren EIDOS har hittil solgt over 700.000 eksemplarer av den prisvinnende flysimulatoren, et svært respektabelt tall i den høyt kompetitive spillindustrien.

I år har Innerloop nye titler klare, som de håper vil selge enda bedre: Extreme Sports for Dreamcast, og PC-spillet Project IGI (I’m Going In).

– Nå kan vi endelig ta juleferie, sier daglig leder Henning Rokling i Innerloop, som er svært fornøyd med å ha fått sendt Project IGI “i trykken”.

Annonse


De siste dagene har selskapets 22 ansatte stort sett bare hengt rundt kontoret og spilt dataspill, i påvente av siste klarsignal fra EIDOS. Da telefonen til slutt kom, kunne de endelig ta en velfortjent ferie.

Spillere og media verden over har vist stor interesse for IGI. Bare det første døgnet etter at demoversjonen ble lagt ut, strømmet over 50.000 spente entusiaster til nettet for å få en forsmak på spillet.

– De siste ukene har over 100.000 demoer blitt lastet ned fra serverne til EIDOS. Men slike ting sprer seg fort, og det er ikke urealistisk å tro at 150-200.000 har prøvd spillet nå, sier Rokling til ITavisen.no.

Project IGI lanseres i Europa 8. desember, og i USA en uke senere.

ITavisen.no har fått en eksklusiv mulighet til å anmelde spillet før lanseringen. Hva vi synes om Project IGI kan du lese her.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse