Annonse


Verdens kjedeligste filmfestival

Generic Media og The New Venue arrangerer en filmfestival for PDA-frelste, hvor alt innhold skal kunne presenteres på den nye programvaren for medieavspilling, gMedia.

– The Aggressively Boring Film Festival vil bane vei for film på Palm-plattformen. De nåværende begrensningen på Palm oppfordrer til kreativitet. Mangel på lyd, begrenset minne og en liten skjerm betyr store utfordringer for filmskapere. Her er det muligheter for å eksperimentere, på samme måte som med web-filmer, sier grunnlegger Jason Wishnow i en pressemelding fra New Venue.

Lomme-regissørene må altså holde seg innenfor en rekke rammer i filmene sine, blant annet kan de ikke bruke lyd, bildestørrelsen kan ikke være større enn 160 x 120 piksler, og de er begrenset til mellom 6 og 12 bilder per sekund. Man kan bruke opptil 16 gråtoner, eller bruke 256 farger.

gMedia vil i begynnelsen kun være tilgjengelig for de som har klart å skaffe seg Sonys nye Palm OS-baserte PDA, Sony CLIÉ, men det ville jo vært merkelig hvis Generic Media ikke gjør sin programvare tilgjengelig også for andre Palm-brukere etter hvert.

Annonse
Førstepremien i konkurransen er selvfølgelig en Sony CLIÉ, og filmene må være sent inn før 10. november.

For mer informasjon om festivalen, besøk www.newvenue.com

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse