Annonse


Norge kartlegges på wap

Norske Pocket IT har utvidet sin karttjeneste på wap, og har lagt til flere norske byer, flere funksjoner, og tilpasset tjenesten for flere terminaler.

Nå dekker kartene stor-Oslo, Bergen, Tromsø, Trondheim, Stavanger og Kristiansand. I tillegg til å søke på en adresse, kan man også få detaljerte reisehenvisninger for hvordan man kommer seg dit, ut i fra hvor man faktisk befinner seg.

Pocket IT R380

I tillegg får man tilgang på en rekke “finn nærmeste”-funksjoner, som forklarer hvordan du kommer deg til det mest nærliggende postkontor, minibank, vinmonopol, taxiholdeplass, kaffebar, apotek, eller bensinstasjon.

Riktignok kan hverken tjenesten fra Pocket IT eller andre enda benytte seg av å automatisk vite hvor brukeren befinner seg, men er avhengig av at brukeren oppgir sin posisjon. Vi venter fremdeles på klarsignal fra operatørene før virkelig lokasjonsbaserte tjenester kan tas i bruk, og Pocket IT regner med at mobiltelefonen fra og med neste år selv kan vite hvor den er.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse