Annonse


SMS-trøbbel for Nokiagame

Påmeldingen til det store mediestuntet Nokiagame startet for snart to uker siden. Spillet er et enormt PR-spill fra Nokia, som kjøres parallelt over en rekke mediekanaler, både Internett, TV, radio, papirpressen, og mobilnettet.

For å være med må man være påmeldt før 1. November, og spillet varer en måned frem til 1. Desember. Men i et par timer i går opplevde en rekke påmeldte spillere at mobiltelefonene deres ble fylt opp av SMS-meldinger fra Nokia.

Frustrert

Noe av det første som skjer etter man melder seg på er at man får tilsendt en adgangskode for å komme i gang med spillet. Teknisk trøbbel førte til at SMS-meldingene med denne koden ble sent ut igjen og igjen til en rekke spillere.

Annonse
– Det virket som om Nokia sendte ut nye meldinger hvert minutt. Minnet i mobilen min ble raskt helt fylt opp av SMS-meldingene, sier en av de mange som har meldt seg på Nokiagame de siste ukene.

Kun hjelp over e-post

Da vedkommende prøvde de vanlige støttekanalene til Nokia, var det vanskelig å få hjelp.

– De fleste jeg snakket med hadde aldri hørt om Nokiagame. Da jeg ringte Club Nokia sa de at de hadde mange lignende henvendelser, men visste ikke noe om det, sier han til Wapland.no.

Nokia kan fortelle at det ikke finnes noen support-telefon for Nokiagame, og at spillerne får hjelp gjennom å sende mail til [email protected].

– Vi hadde litt teknisk trøbbel i et par timer før lunsj. Dette rammet et fåtall av spillerne, men ikke alle, sier Thomas Jönsson, communications manager i Nokia til Wapland.no.

– Jeg vet ikke helt hva som var årsak til problemene, men alt skal være i orden nå, forsikrer Jönsson.

Nokia sier de vil kontakte alle spillerne som ble berørt av programmeringsfeilen vie e-post.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse