Annonse


Red Hat nedskalerer

Prosjektet utvikles sammen med mikroprosessorprodusenten NetSilicon.

NetSilicon utvikler mikroprosessorer for nettverk, og sammen med dette selskapet satser nå Red Hat på å kapre andeler i det sterkt voksende markedet for trådløse terminaler.

I tillegg til sitt utvalg av NET+ARM prosessorer vil NetSilicon også tilby en versjon av uClinux. Det være en nedskalert versjon av operativsystemet som støtter Internett- og e-postservere, i tillegg til EL/IX applikasjons programmeringsgrensesnitt, pluss protokoller og drivere.

Vil fjerne hodepinen- Vi vil fjerne hodepinen ved å putte sammen komponenter som er nødvendig for å bygge embedded systemer basert på Linux, sier Eric Kraieski, visepresident i NetSilicons, til All Linux Devices.

– Hvem som helst som ønsker å ta en løsning eller en dings, og gjøre den om en til en internetterminal, kan ta vårt system på en chip, og putte den inn i sine produkter, uttaler Kraieski.

Annonse