Annonse


Ny Visor – fargeglad spillmaskin

Handspring’s PDA-serie Visor, med ekspansjonsmuligheter og basert på Palm OS, har gjort stor suksess i år, til tross for sterk konkurranse fra markedsleder Palm.

Nå kan ZDNet melde at Handspring vil lansere to nye Visor den 19. oktober, hvorav en av disse vil være selskapets første PDA med fargeskjerm.

Palm har selv en sin Palm IIIc med farger tidligere i år, men denne hadde bare mulighet for 256 farger. Visor Prism vil ha en 16-bits skjerm som kan gjengi 65,536 farger, på lik linje med Pocket PC.

Spillmaskin

Den nye Visor vil ha en 30MHz Motorola Dragonball prosessor, og ha 8 MB RAM, og i motsetning til tidligere Handspring-modeller vil Prism ha oppladbar batteripakke med 90 minutters ladetid. Hittil har Visor-brukere vært nødt til å bruke utskiftbare AAA-batterier.

Annonse


Visor Prism vil bli markedsført som en spillmaskin, og minst ett spill vil følge med i pakken, skriver ZDNet. Modellen vil bruke Palm OS 3.5, den nyeste versjonen av operativsystemet, og ha en pris i USA på $449.

Den andre modellen som lanseres heter Visor Platinum, og koster $299. Visor Platinum vil også ha 8 MB RAM, samme prosessor som Prism, og Palm OS 3.5, men vil bare ha en vanlig monokrom skjerm. Og her må du også nøye deg med å bruke AAA-batterier.

Visor Deluxe blir ikke billigere

Det forventes at prisen på de eksisterende Visor-ene ikke vil falle, selv om nye modeller lanseres.

Besøk Handspring på www.handspring.com