MP3.com

Annonse


MP3.com en skyteskive

MP3.comEieren av plateselskapet Jiva, Zomba Recording Corp., informerte mandag om at de har saksøkt MP3.com for brudd på opphavsrettighetene. Plateselskapet har kontrakter med blant andre Britney Spears, Bacstreet Boys og ‘N Sync.

Dette søksmålet kom få dager etter MP3.com tapte sin rettssak mot Universal og ble dømt til å betale 118 millioner dollar i erstatning. Dette fordi det lå kopier av CD-er utgitt av Universal på My.MP3.com. Dette brøt etter rettens mening med opphavsrettighetene.

Zomba Recording Corp. er hittil det siste plateselskapet som saksøker MP3.com.

– Ulovlig bruk

– MP3.com har valgt å tjene penger ulovlig ved utnytte oss, våre artister og fortfatterne, opptakene og sangene, heter det i Zombas søksmål.

Annonse


Annonse


Annonse