Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Spray på forhandlingsbordet

Deutsche Telekoms portal T-online forhandler med Spray AB om et mulig oppkjøp. I tillegg skal både Yahoo og America Online være interessert i det svenske selskapet, som blant annet eier norske Nettavisen.

Spray
Mye tyder på at Spray bli det neste internettselskapet som blir oppkjøp. Tyske kilder sier til nettavisen Vision, at Spray og T-online nå er i forhandlinger.

I tillegg skal det være et annet europeisk selskap og et amerikansk selskap som er interesserte i oppkjøp, og man antar at dette er Yahoo og AOL.

Spray opp på ryktene

T-online gjennomførte i våres en vellykket børsnotering, og verdsettes til 273 milliarder kroner. Nylig fikk de også inn åtte milliarder kroner i en ny emisjon.

Det er vanskeligere å anslå verdien av Spray AB. Spray Ventures verdsettes til mellom fem og seks milliarder kroner i gråmarkedet, og de eier 70 prosent av aksjene i Spray AB.

Ingen i Spray ønsker å kommentere ryktene, men noen dementering har heller ikke kommet. På grunn av oppkjøpsryktene ble Spray gårsdagens store vinner på den svenske børsen.