Annonse


Menneskejakt på nett

Det nye spillet som mandag lanseres kalles Reality Run. Reality Run går ut på at de besøkende på nettsiden skal hjelpe en jeger å finne sitt bytte, og byttet er en person som gjemmer seg et eller annet sted i Berlins gater.

Spillet går ut på å analysere ulike ledetråder, og deretter sender man e-post til jegeren for å gi tips om hvor byttet befinner seg,

10.000 dollar til vinneren

Den som lykkes med å finne ledetråden som leder til at byttet finnes vinner 10.000 dollar. Lykkes ingen med å fange byttet får han beholde pengene selv. En rekke personer meldte sininteresse for å være byttet, og det er gjennom avstemning at Roger fra Amsterdam ble den utvalgte. Alle kan delta i jakten på Roger.

På mandag morgen led nettsiden noe under treghet.

http://www.realityrun.com