Annonse


Harry Potter blir dataspill

Electronics Arts, et av verdens største spillselskap, har fått rettighetene til å lage dataspill av samtlige Harry Potter bøker, såvel som den kommende filmen fra Warner Bros. Pictures.

Rettighetene gjelder for titlene Harry Potter and the Sorcerer’s Stone, Harry Potter and the Chamber of Secrets, Harry Potter and the Prisoner of Azkaban, og Harry Potter and the Goblet of Fire, samt alle fremtidige filmer basert på Potter-bøkene.

Electronic Arts står fritt til å lage spill og produkter for alle eksisterende og fremtidige spillplattformer, og sier de vil jobbe i tett samarbeid med forfatter Rowling for å sørge for at spillene beholder stemningen fra bøkene.

Harry Potter-bøkene er utgitt i 115 land på 28 språk, og har toppet salgslistene i mange av disse landene.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse