Annonse


Altavista med MP3-utfordring

Sonic Burner har støtte for den bærbare MP3-spilleren Diamond Rio og kan brukes til å brenne CD-er.

Altavista har skjønt markedsverdien av å tilgjengeliggjøre musikk, og nylig innførte de egne MP3 søk på sin søkemotor. Nå går de ett skritt videre med utviklingen av Sonic Burner.

Sonic Burner seiler opp som en klar konkurrent til WinAMP, og den spiller alt av standard filformater; CD, MP3 og WAV.

Men i følge SlaughterHouse vil det likevel lønne seg å beholde noen andre spillere som Real Video etc, da Sonic Burner ikke kan svare på alle dine musikkdrømmer.

Annonse


Lag CD-plate i en fei

De to største egenskapene til Sonic Burner er muligheten til å brenne CD-er og støtte for den bærbare MP3-spilleren Diamond Rio. Dette innebærer at du kan lytte til MP3-musikk som du har lastet ned, og spille inn en helt ny CD i løpet av cirka 45 minutter.

Bare sett opp en liste av MP3-sangene du ønsker å ta opp i Sonic Burner, og klikk deretter på opptaksknappen, som vil ta seg av detaljene. Å ta opp direkte til CD er ikke det eneste Sonic Burner er i stand til å gjøre. Du kan også bruke spilleren til å overføre dine eksisterende CD-plater på harddriveren som WAV-filer, og deretter konvertere dem til MP3.

Innebygd MP3-søk

Dersom du ikke har noen MP3-spor å lytte til, har Sonic Burner en innebygd MP3-søkemotor, som gjør det mulig å lokalisere musikk.

Sonic Burner er tilgjengelig som gratis programvare, men ønsker du å oppgradere programvaren, koster det deg 9.99 dollar. Da har du ubegrenset tilgang til MP3 omkoding og CD-brenning.

Gratisversjonen av Sonic Burner fungerer i praksis bare som en musikkspiller, da opptaksmulighetene forsvinner etter en kort prøveperiode. I sin gratisversjon er den et godt alternativ til Windows Media Player.