Sex-press

Annonse


Nett-sex fra Majorstua

Sex-pressPå kollektivets hjemmesider blir det oppgitt at over 300.000 har besøkt nettsidene, og at de får flere hunder mail fra beundrere hver dag. 90 prosent menn.

– Vi har et utflytende sex-liv med fri sex, åpne forhold, masse festing og klåing, klining og puling både med hverandre og med fremmede vi treffer på by’n, på chat eller via kontakt-annonser. Det er deilig å kaste alle hemninger og bare nyte hverandres kropper slik som vi gjør, for vi lever bare èn gang og det bør nytes i fulle drag! Du kan få et lite glimt gjennom vårt nøkkelhull gjennom bilder og tekst på denne siden, heter det i kollektivets egen presentasjon av seg selv.

Bildene legges ut uten at seerne må betale. Registrerer man egen epost-adresse på en bestemt portal loves det at det sendes bilder tilbake.

– Vi valgte å legge ut bilder og tekst om oss på nettet fordi vi syntes det var opphissende å gjøre det. Mest derfor. Men så hadde vi jo også litt lyst til å dele med andre og fortelle hvor deilig man kan ha det sammen, og at det ikke er nødvendig med masse alkohol i blodet og stor anger dagen etterpå, for å ha litt vilter sex, utdyper den yngste av medlemmene i kollektivet, 19 år gamle Stine, overfor A-pressens Oslo-redaksjon (APOR).

Annonse


Hevngjerrige gutter

På hjemmesiden blir leserne oppfordret til å sende inn sine egne bilder.
– Kanskje du har noen tilsvarende herlige party-bilder, kline-bilder, toppløs-bilder eller annet å sende oss også, som vi kan få kikke på? Vi har allerede fått en del frekke russebilder, noen bilder fra et toga-party og noen x-dame-bilder sendt inn av hevngjerrige gutter. Vi har planer om å lage et bildearkiv av innsendte bilder, men vi legger selvsagt ikke ut bilder som kun sendes privat til oss uten at det står spesielt at vi får lov til å legge dem ut.

Vil utvide

»Party-gjengen» har planer om å legge ut flere bilder, og søker sponsorer.
– Pr. idag får vi leie et lite hjørne på en portal’s server helt gratis, men skal vi legge ut det vi ønsker av bilder, noveller og så videre, trenger vi langt større plass, og selvsagt reklame-penger for å finansiere det hele, heter det i egen-reklamen.

Grenser

Samtidig som bildene legges ut på nett ønsker kollektivet å beholde litt privatliv, og setter ikke stor pris på omtale i pressen. Spesielt ikke etter at navn på en av jentene ble offentliggjort på en nettside.

– Det meste av opplysninger som trengs om oss, er å finne på nettsiden vår. Det vi ikke deler med våre besøkende her, er enten ikke verdt å vite eller det er ting vi vil holde for oss selv og mener tilhører det lille privatlivet vi har igjen, heter det på gjengens »presse-rom»

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse