SmartClub m mobil

Annonse


Nå selger Smart Club tellerskritt

SmartClub m mobilSmart Club Telecom skal i første omgang selge kun kontantkort, men til høsten skal de også tilby mobilabonnement. Nettjenestene skal de kjøpe fra Telenor Mobil. Strategien til selskapet er billigere teletjenester, skriver Dagens Næringsliv.

Adm. direktør Tore Hermansen i Smart Club Telecom forteller at målet er 35.000 kunder innen utgangen av året.

For å lokke til seg kundene selger SmartClub WAP-telefoner til en relativt billig penge. Ved tegning av abonnement får du en Nokia 7110 til 2447,- kroner. Men selv om de tilbyr billig startpakke og rabatt på tellerskritt, er det fremdeles dyrt å benytte seg av kontantkort for å surfe med WAP-telefon.

Tjenester basert på Babelserver

SmartClub har inngått en samarbeidsavtale med programvareselskapet HelpInHand, og baserer sine tjenester på deres Babelserver.

Annonse


Babelserver konverterer tradisjonelt internettformat til WML-formatet som WAP-telefonene benytter. Med serveren kan du blant annet skreddersy din egen WAP-side.

Lite tro på mange mobiloperatører

Den danske teleanalytikeren John Strand i Strand Consul tror de færreste av disse overlever.

– Dette er hull i hodet. Det er i ferd med å bli like mange tjenestetilbydere på mobilsiden i Norge som i Tyskland, sa Strand i et intervju med DN i april. Han mener at Tele2 har størst mulighet til å lykkes.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse