Annonse


Pocket PC blir telefon

bInTouch kjører på Windows CE og gjør lommemaskiner om til digitale to-veis radioer. På mange måter vil dette fungere som et nettbasert telefonprogram, hvor det ikke koster mer å ringe enn tilknytningsavgiften til nettet.

Ring over hele verden

BSquare ser for eksempel for seg at programmet kan brukes i bedrifters interne lan (local area network) og wan (wide area network), og fungere som et arbeidsverktøy for selgere eller forretningsfolk.

Men samtidig er det mulig å bruke bInTouch globalt, da programmet kan kommunisere med en hvilken som helst annen bruker med Windows CE webterminal, som på Pocket PC.

Annonse


Programmet kjører i bakgrunnen, noe som betyr at man kan bruke pda-en til andre ting mens man ”ringer”.BSquare bInTouch (stor)

Like bra som mobil

Det er en forutsetning at din pda er ustyrt med mikrofon og høyttalere, eller headset. Så lenge du er tilknyttet internett trengs ingen annen hardware for å bruke bInTouch. Lydkvaliteten skal ifølge BSquare være sammenlignbar med det du får på en vanlig mobiltelefon. Selskapet anbefaler forøvrig bruk av headset.

bInTouch vil forhåpentligvis være tilgjengelig fra høsten av, og vil koste rundt 450 kroner.

For mer informasjon, se bsquare.com.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse