Deskill

Annonse


Motorola velger Sverige

Deskill– Det er kompetansen og graden av utvikling i Sverige som gjør at vi velger å åpne det første senteret her, uttaler Yvonne Verse, øverste sjef for Motorolas samtlige utviklingssentre verden over, til Dagens Industri.

Ideer for programvareutvikling for WAP, Bluetooth, GPRS, Java og tredje generasjons mobilnett ønskes nå velkomne til senteret i Sverige.

Andre senter i London

Motorola skal åpne det andre senteret i London innen kort tid, og etter det står et senter på høyskoleområdet i Karlskrona for tur.

– For Motorola er det viktig å ha en lokal forankring. Hvem vil ha det amerikanske veikartet på sin WAP-telefon dersom man bor i annet land. Man vil ha sine egne kart, på sitt eget språk. Derfor er samarbeid med lokal utviklere på lokalt nivå meget viktig, sier Verse.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse