Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Palm på hugget igjen

Markedslederen på PDA er sulten om dagen. I forrige uke kunne Palm fortelle at de kjøper webkalenderen Anyday.com. Nå skal de også overta Actual Software.

Actual Software Corporation står blant annet bak MultiMail, en velkjent serie med e-postprogramvare for Palm OS. Når Palm nå går til oppkjøp av Actual, blir det PDA-produsentens andre overtak som uavhengig selskap.

– Dette oppkjøpet gir Palm ikke bare et e-postsystem i verdensklasse, men også noen av de største talentene og den beste ekspertisen industrien kan by på, sier chief operating officer Alan Kessler i en melding fra Palm.

Vil beholde ledelsen

– Vi vil være ledende i utviklingen av neste generasjons håndholdte løsninger for e-post og meldingstjenester, og vil fortsette å heve vår kompetanse og lederposisjon i dette markedet, sier Kessler.

Acutals MultiMail gir direkte nettverkstilgang til POP3 og IMAP4, med en rekke funksjoner for administrering og organisering av e-post, og har samtidig støtte for Palms HotSync.

PDA-brukere kan de kommende månedene vente seg nye løsninger fra Palm med integrerte MultiMail-produkter, lover selskapet.