Annonse


Ericsson forbedrer gateway

– Directory Gateway tilbyr en mer effektiv måte for å finne frem og få tilgang til informasjon. Brukeren får muligheten til å lage attraktive tjenester som gir dem inntektsbringende markedsfordeler. Samtidig gir det innholdsleverandører nye muligheter for å nå potensielle kunder, sier Harry Hakansson, general manager i Interactive Communications i Ericsson.

Støtter wap og sms

SUNET, det svenske universitetsnettverket, har allerede tatt i bruk Directory Gateway for å tilby en portal for å søke på informasjon om studenter og ansatte.

Nytt i versjon 2.1 av Directory Gatewat er støtte for mobil aksess via wap og sms. Ellers støttes kommunikasjon med pc-er via e-post, nettleser eller protokoller som Lightweight Directory Access Protocols (LDAP).

Annonse


Directory Gateway kjører på Unix, og bygger på industristandarder for klient- og tjeneraksess, inkludert wap, sms, http og ldap.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse