Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Pedersen blir Bravida-sjef

Klokken 12.00 i dag, onsdag, kungjorde Telenor-eide Bravida og svenske BPA at de danner i et nytt selskap. Jan Kåre Pedersen blir toppsjef, men må ut av Norge.

Pedersen, Jan Kåre
Det nye selskapet vil ta navnet Bravida, som siden mars måned har vært det nye navnet på Telenor IT-service og Installasjon. Selskapet blir hjemmehørende i Norge, men får sitt hovedkontor i Stockholmsregionen.

– Våre mest krevende kunder etterspør helhetlige løsninger for tekniske installasjoner, drift og service. Når vi lager et nytt nordisk selskap, blir vi de første i Norden til å møte kundenes nye behov. Det gir oss en betydelig konkurransefordel og gode muligheter for videre vekst og utvikling. Vi vil sette premissene for hvordan denne bransjen skal utvikle seg i Norden sier konsernsjef Jan Kåre Pedersen i »nye» Bravida.