Annonse


StepStone med wap-tjeneste

For det er kun i disse to områdene man kan bruke wap-tjenesten til StepStone per i dag. Selskapet lover imidlertid å lansere mobiltjenesten på tysk, italiensk, belgisk, irsk og fransk i løpet av de kommende månedene.

Store i Europa

StepStone er som kjent en av Europas største rekrutteringstjenester på Internett og har etter åpningen i Norge etablert seg over store deler av Europa. Over 1.300 bedrifter, offentlige virksomheter og rekrutteringsselskaper er kunder av selskapet, som har en database med omtrent 240.000 CV-er og 100.000 ledigestillinger.

Nå kan du da også søke i disse 100.000 stillingen med mobiltelefonen. Noe som fører til at søk etter nye stillinger kan gjøres raskere og enklere enn ved bruk av den ordinære web-tjenesten.

Annonse


Variert søk

Wap-tjenesten til StepStone gir deg mulighet til å søke i selskapets databaser på to måter; Profilsøk og Kategorisøk.

Det første søket gir brukeren mulighet til å registrere en jobbagent og skape en personlig jobbprofil. StepStone gjennomfører deretter daglige søk som matcher profilen med nye stillinger og sender potensielle treff via e-psot. Via en pin-kode kan brukeren gå inn på resultatet av dette søket fra sin telefon.

Den andre måten innebærer at brukeren velger en detaljert kategori, som gjør søket mer presist. Et kategorisøk kan også gjøres i utvalgte geografiske områder. Resultater returneres umiddelbart, og brukeren kan velge “kontaktinformasjon” på sin wap-telefon for å finne ut hvordan de skal komme i kontakt med den aktuelle arbeidsgiveren.

Du kan teste wap-tjenesten til portalen på: wap.stepstone.no.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse