Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Internettkarriere på café

Endelig et karrieretilbud for oss urbane mennesker som vil sitte på kafe, drikke mokkakaffe og samtidig pleie karrieren på Internett. Dette må vel være det som kalles et espressoavansement…?

StepStone

Jobbsøker- og Internett-selskapet StepStone har nemlig inngått et ettårig samarbeid med kafekjeden Internet Exchange. Den avtalen innebærer at StepStone skal utdanne personalet på Internet Exchange kafeene, slik at disse kan bistå kundene på søk etter nye karrieremuligheter.

Partnerskapet mellom StepStone og Internet Exchange er aktivt med en igangsetting på europeiske kaféer i Frankrike, Irland, Tyskland, Benelux og Italia. Foreløpig sier ingen av partene noe om tilsvarende ambisjoner for Norge.

Møte- og jobbsted

– Kaféer er et populært møtested for dagens mennesker, og det er mange som kombinerer kafébesøket med en prat om nye jobbmuligheter. Samarbeidet mellom StepStone og Internet Exchange vil bety at personellet på kaféene kan komme med innspill i denne debatten, som en følge av at de er trent til dette av StepStone.

Samtidig står maskinene der, og gir den enkelte muligheter til å søke etter nye jobbmuligheter, sier direktør Bjørn Ruistuen i StepStone Norge i en pressemelding.