StepStone

Annonse


Internettkarriere på café

StepStone

Jobbsøker- og Internett-selskapet StepStone har nemlig inngått et ettårig samarbeid med kafekjeden Internet Exchange. Den avtalen innebærer at StepStone skal utdanne personalet på Internet Exchange kafeene, slik at disse kan bistå kundene på søk etter nye karrieremuligheter.

Partnerskapet mellom StepStone og Internet Exchange er aktivt med en igangsetting på europeiske kaféer i Frankrike, Irland, Tyskland, Benelux og Italia. Foreløpig sier ingen av partene noe om tilsvarende ambisjoner for Norge.

Møte- og jobbsted

– Kaféer er et populært møtested for dagens mennesker, og det er mange som kombinerer kafébesøket med en prat om nye jobbmuligheter. Samarbeidet mellom StepStone og Internet Exchange vil bety at personellet på kaféene kan komme med innspill i denne debatten, som en følge av at de er trent til dette av StepStone.

Annonse


Samtidig står maskinene der, og gir den enkelte muligheter til å søke etter nye jobbmuligheter, sier direktør Bjørn Ruistuen i StepStone Norge i en pressemelding.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse