Annonse


Nytt program for å lage wapsider

Det slovenske selskapet Inetis har sluppet DotWap versjon 2, med innebygd funksjon for direkte publisering på TagTag.com. Har du allerede en konto hos TagTag er det bare å sette i gang. Hvis ikke tar det bare et par minutter å registrere seg (det er gratis).

Simpelt verktøy

DotWap er et program som du kjører fra harddisken og det minner om et uhyre simpelt verktøy for å lage vanlige hjemmesider på web.

I likhet med klassiske HTML-editorer, har du innebygde funksjoner for å legge inn tekst, bilder og lenker uten å behøve å skrive inn koder og tags. Du kan når som helst få opp en forhåndsvisning av siden din mens du jobber.Sivertsen, Martin (wap)

Annonse
Gjort på et kvarter

Selv uten noen som helst erfaring med å lage wapsider tok det undertegnede kun 15 minutter å lage sin egen side. Dette inkluderer tiden det tok å registrere seg på TagTag.com, konvertere et .jpg-bilde til .wbmp med et online verktøy fra www.waptiger.de, samt å publisere siden.

Resultatet kan du selv wappe deg frem til på tagtag.com/marsiv

DotWap kan lastes ned helt gratis fra www.inetis.com/english/solutions_dotwap.htm

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse