Arnt Sommerlund

Annonse


Nokia-overskudd rett til himmels

Arnt SommerlundNokia la torsdag fram resultat for sitt første kvartal i år. Nokia omsatte for 53 milliarder kroner, og hadde et overskudd på 10.7 milliarder.

Nokias mobildivisjon meldte om en vekst på hele 88 prosent, mens nettverksdivisjonen klarte 21 prosent. Omsetningen for mobildivisjoner ble på 4.84 milliarder Euro, eller nesten 40 milliarder norske kroner.

– Med utgangspunkt i dagens marked, og vår sterke posisjon globalt, så er vi overbeviste om at vi vil få en vekst, som er sterkere enn de 30 til 40 prosent vi tidligere trodde, og at vi vil få et sterkt overskudd, sier Nokias konsernsjef Jorma Ollila.

På Stockholmsbørsen steg kursen på Nokias aksjer med 7,4 prosent på to timer etter at regnskapet ble lagt fram.

Annonse