Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Slapt WAP-salg

Mobilbrukerne har ikke strømmet til butikkene for å kjøpe WAP-telefoner. Det er bare noen uker siden Telenor og NetCom spådde at WAP-salget skulle ta av, men brukerne er ennå avventende.

Salget av WAP-telefoner har ikke svart til leverandørenes forventinger. Man ventet at WAP-telefonene skulle få det norske folk til å kaste seg over den nye teknologien, men interessen har vært laber i forhold til forventingene.

De store påskekampanjene fra NetCom og Telenor har vanligvis fått mobilbrukerne til å strømme til butikkene, men i år har interessen vært mer lavmælt.

Ønsker ikke billig-WAP
Både Motorola og Siemens har lansert billige WAP-telefoner, men de billigste utgavene har hittil møtt noe laber interesse. Simens billig-WAP, C35, var heller ikke å finne i butikkene før torsdag i forrige uke, skriver Dagens Næringsliv.

Avisen har foretatt en ringeundersøkelse til telebutikkene, og de bekrefter at interessen for de nye telefonene lar vente på seg. Forhandlerne melder at interessen for billigtelefonene er laber, men at interessen for den noe dyrere, Nokia 7110, er større.

Telenor og NetCom ønsker ikke å opplyse om salgstallene for de nye telefonene, men Telenor bekrefter at salget har gått tregere enn forventet.

Stikkord: Mobil