Hopp til navigasjon Hopp til innhold

E-mail på wap i påska

Du trenger ikke å åpne en ny konto hos NetCom eller Telenor for å sende e-mail fra påskefjellet. En ny waptjeneste fra Edge Technologies gjør at du kan koble deg direkte til din eksisterende mailkonto.

Edge kobler seg rett og slett opp mot en eksisterende mailserver med POP3 eller IMAP protokoll, og du kan dermed skrive og sende mail på samme måte som på en PC tilknyttet Internett. Dette betyr at hvis du allerede har en konto på en slik server, er det ingen grunn til å ha en egen e-mailadresse spesielt for wapping.

Det er mulig å koble opp de aller fleste bedrifts- og studentkontoer gjennom Edge på denne måten, men bruker du en ren web-basert tjeneste som Hotmail eller Yahoo kan du foreløpig ikke bruke wap for å maile.

Tjenesten er gratis, og du kan registrere deg på www.edge.no

Etter å ha registrert deg kan du wappe til kontoen din på wap.edge.no