Annonse


Ny Motorola-”ViDOTT” med FM-radio

Den nye v. (uttales vi-dått) 2288 er en sporty telefon med friske farger. Det nye designet kan utvilsomt komme til å appellere til de noe mer ungdommelige telefonbrukerne. For telefonen høer med sin gummierte overflate mer hjemme i beltet på en skateboarder enn den gjør i brystlomma på findressen.

Radiodelen i telefonen er en stereo FM-radio, og selvsagt leveres telefonen med stereo øreplugger som også fungerer som bærbar handsfree.

Nøkkelhull

Så hastverk har Motorola med å få ut denne telefonen, at de ikke er sikre på om de rekker å legge inn den nye nettleseren fra Phone.Com. Dermed kan v.2288 komme til å bli solgt med samme nettleser som t2288.

Annonse
Ettersom dette ikke er noen typisk profftelefon spiller det kanskje mindre rolle. Å lese nyheter på en waptelefon er uansett som å lese Aftenposten gjennom et nøkkelhull. På v.2288 kunne nøkkelhullet godt ha vært større.

Et rimelig alternativ?

Det er til nå ikke sagt noe om hvor mye telefonen skal koste når den om kort tid kommer i salg. t2288 koster i dag like under 1000-lappen, men da er den også subsidiert.

Uten subsidiene ville prisforskjellen være omlag 20%, men også v.2288 vil bli solgt som kampanjetelefon. Vi drister oss derfor til å tippe at den vil komme på mellom 1.500 og 2.000 kroner.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse