Annonse


Motorola knuser wap-rivalene

Motorola har nemlig startet wap-flodbølgen som har som mål å oversvømme markedet. Selskapet planlegger å selge hele 50.000 wap-telefoner gjennom en påskekampanje med Telenor.

Nokia var først på markedet i Norge med sin 7110-telefon, men den kommer litt i rykk og napp. Ericsson har lovet at de skal komme med sin R320 opptil flere ganger nå, men den har hele tiden blitt utsatt. Det siste vi har hørt er at den skal komme i mai.

Strek i regningen

Telefonen det er snakk om fra Motorola heter Talkabout t2288. I samarbeid med Telenor selges telefonen nå for under 1.000 kroner. Ikke bare er den dermed den billigste wappen på markedet, men den er også den eneste man kan få i stort volum.

En strek i regningen er det imidlertid at telefonen er operatørsperret og at NetComs kunder må surfe gjennom Telenors portal fordi teknologien til Motorola og NetCom ikke er kompatibel.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse