Windows 2000 Office updat

Annonse


Lappesaker for Office 2000

Windows 2000 Office updatOffice 2000 Service Release 1 inneholder Auto Update, en oppdateringsfunksjon som automatisk sjekker og anbefaler hvilke oppdateringer og patcher brukeren bør laste ned.

Microsoft inkluderer også den nye Save My Settings-funksjonen. Det er en veiviser som gjør det mulig å lagre brukerprofil og systempreferanser, slik at brukeren senere kan laste ned brukerprofilen via nettet når han setter til å jobbe foran en annen PC.

Produkt- og sikkerhetsoppgradering
Auto Update og Save My Settings er de eneste nye teknologiene i Office 2000 SR-1. Resten av servicepakken består av oppdateringer for Office 2000-programmene Access, Excel, FrontPage, Outlook, Publisher, PowerPoint og Word.

I tillegg inneholder SR-1 sikkerhetsoppgradering for Excel, Outlook og Internet Explorer, år 2000-oppdateringer, samt systemkomponenter som bringer Office 2000 på linje med Windows 2000.

Annonse
På norsk innen 15. april
Brukerne bestemmer selv hva de vil laste ned. Oppgraderingen er totalt på 26 – 40 MB avhengig av hva du velger. Alle som kjøper Office 2000 i mai, får SR-1 inkludert i programpakken.

Microsoft Norge opplyser at SR-1 for norsk Office 2000 vil være klar i første halvdel av april.

Vil unngå skandaler
Microsoft håper at SR-1 skal bli den eneste service releasen for Office 2000, etter at 5000 interne og eksterne testpersoner har prøvd ut oppgraderingen i flere måneder.

Microsoft vil unngå skandalene som preget utgivelsen av de to service releasene for Office 97, da programvaregiganten i to omganger måtte levere lappesaker til lappesakene!

Microsofts oppdatering

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse