wap-penger

Annonse


Fra faks til WAP

wap-penger

Alle sier de fokuserer på ehandels løsninger. Damgaaard mener imidlertid de med Axapta 2.1 er først med å tilby en fullintegrert e-business versjon.

Helhet
Axapta 2.1 fokuserer på behovet for et fullstendig e-business system med all informasjon som lager, ordre, leveringsstatus osv. på web og Windows.

En applikasjon, en database, en kildekode, kan erstatte alle mange bedrifters ”lappetepper” av ulike webløsninger som er lagt oppå det tradisjonelle forretningssystemet.

Annonse
Faksmaskinen taper
– Mange E-business bedrifter har så langt tenkt lite helhetlig. Man bygger et web verktøy og så et forretningssystem uten at de snakker sammen. Uten integrasjon blir e-handel ikke mer avansert enn at du bytter ut faksmaskinen med epost.

– Vinnere i den nye økonomien vil integrere alle funksjoner, noe som gir bedre logistikk og lavere priser, sier konsernsjef Preben Damgaard til ITavisen.

WAP
Damgaard kan slå seg på brystet som første sertifiserte ERP-leverandør til Windows 2000 server.

– Vi har WAP løsningen klar på laben. Vi regner med å levere en profesjonell modulvare så snart markedet er modent, sier norgessjef Tommy Ødegaard til ITavisen.

Han regner med at behovet vil øke kraftig for trådløs bruk og etterhvert som WAP-terminalene spres, vil standardvaren være i salg i løpet av året.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse