Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Palm avviser WAP for lomme-PC

Mens flere og flere henger seg på WAP-bølgen er det tydeligvis noen som fremdeles ikke er overbevist om teknologiens muligheter og fremtidsutsikter. Palm Computing er blant disse.

En av toppsjefene i Palm har kommet med en rekke sterke uttalelser om hvordan WAP er urelevant og upassende for PDA-markedet, skriver nettavisen The Register.

Ikke egnet

– Vil teknologien levere det den lover? WAP var laget for telefoner og annet utstyr som ikke kan kalles datamaskiner. Web clipping er et mye bedre alternativ for produkter som Palm. Vi er ikke sikre på at WAP vil virke i PDA-markedet , fortalte Jean Baptiste Piacengino, Product Line Manager for GSM Products at Palm Computing til The Register.

HVA MENER DU?

Hva tror du om det Piacengino sier? Er WAP en opphypet teknologi som ikke passer på PDA-ene, eller vil WAP integreres i alt utstyr som vil kunne bruke mobilt internett? Mail dine synspunkter til [email protected]