Kabelsurfer

Annonse


Utfordrer UPC og Avidi

Kabelsurfer

Så langt har de fleste kabelkunder kun to selskaper å velge mellom – Telenor Avidi og UPC. Nå øker endelig konkurransen i den kapitalkrevende bransjen.

Framtiden = kabel ?
Det svenske Bredbandsbolaget er eid av det svenske Internettselskapet, Framfab – tidligere Framtidsfabrikken.

Bredbandsbolaget er et svensk aksjeselskap som spesialiserer seg på å installere moderne dataoverføringsnett i boliger basert på bredbåndsteknikk (Ethernett LAN).

Annonse


I følge en melding fra makeIT, vil de rulle ut tilbud så snart som mulig og er allerede igang med å utvide organisasjonen.

I likhet med UPC tilbyr selskapet telefoni via samme kabel. I Sverige har selskapet en avtale med Glocalnet der kundene kan ringe ubegrenset innen Sverige for kun 150 kroner per måned.

Boliglag
Kabelselskaper kveiler seg inn mot store boligområder, for å fordele de tunge investeringskostnadene på flest mulig brukere. I Norge er kampen allerede knallhard mellom UPC og Telenor Avidi. Seg imellom deler de omlag 600.000 abonnenter.

Bredbandsbolaget har i Sverige tegnet en rammeavtale med det svenske boligbyggelaget (HSB), tilsvarende NBBL i Norge om leveranser av bredbåndstjenester til flere hundre tusen leiligheter allerede i år.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse