Arnt Sommerlund

Annonse


Årets IT-leder

Arnt SommerlundNadir Nalbant, Sense

Prisen som Årets IT-leder går til Nadir Nalbant, som har markert både seg og teleoperatøren Sense kraftig i året som gikk.

1999 ble året da nordmenn endelig fikk nyte det svensker og engelskmenn har nytt i lange tider: Internett for prisen av ordinære tellerskritt. Ikke noe årlig abonnement, ikke noe lureri med fordyrede telleskritt.

Nalbant valgte å gå fra en trygg stilling som ass. markedsdirektør i NetCom, til det nystartede Sense. Etter å ha fått inn Elkjøp på eiersiden – nå Dixons – skapte han solide bølger i Internett-bransjen med ”gratis” Internett.

Annonse


Telia, Tele2 og Telenor ble fullstendig tatt på senga, og brukte lang tid før de skjønte at slaget var tapt. Nå har endelig alle de andre også lansert gratis Internett, til og med til reduserte tellerskritt.

Nalbant har slått et kraftig slag for spredning av Internett i Norge, resultatet lar seg lese på Gallups undersøkelser der godt over en million nå har tilgang i hjemmet.

Vi ser med spenning fram til år 2000, og regner med nye og spennende løsninger fra selskapet som kan ryste opp ”the establishment.”

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse