Alcatel One Touch View

Annonse


Fransk sjarmeklump

Alcatel One Touch View

One Touch View er en av telefonen som sannsynligvis blir å finne i butikken i løpet av første kvartal. ITavisen har sett nærmere på telefonen. Er dette telefonen som vil overvinne norsk skepsis?

Norge sin tur
– Alcatel har hatt stor suksess med sin nye serie av dual band-telefoner ute i Europa, og nå står Norge for tur. Som verdens fjerde største mobil-produsent er det viktig å være representert i alle verdenshjørner, og kanskje spesielt i Norden, hvor både bruk av teknologi og penetrasjon er blant de mest ekstreme i verdenssammenheng, sier Ketil Berntzen hos Alcatel.

View har et grafisk tolinjers display pluss en linje med ikon for raskere menyvalg.

Annonse
Det først som slo oss var at mobilen virker kul og litt blubbete på grunn av sin tykkelse.
– Den er bare er en millimeter tykkere enn Siemens C25. Men ikke desto mindre gjør det avrundete designet at den ligger meget godt i hånden, sier Berntzen og fortsetter:

Konsumenttelefon
– View er også uten tvil en mobiltelefon for konsumentene, men retter seg mot de kundene som ønsker noe mer. One Touch View er en modell for den delen av markedet som telekomkjedene håndterer, selv om den som nevnt er konsumentorientert, sier Berntzen til Telecom Revy.

Ellers er telefonen meget lik Club-telefonen, som også kommer på markedet i løpet av første kvartal.

Håndfritt for bil
View har i tillegg mulighet for digitalt håndfrisett for bil, noe som blir viktig når påbud om håndfritt for bil innføres fra 1. mars i år.

Telefonen finnes i fem ulike farger og har en størrelse på 142 cc. Den veier 150 gram og har en lyttetid (standbytid) på 130 timer. Taletiden er på opptil 4 timer og 45 minutter.

Pris: Halvannet tusen
One Touch View kommer sannsynligvis til å få en pris på mellom 1.590 kroner og 1.690 kroner uten subsidier og inkludert moms.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse