Guru Software kjøper daTax

hanoa, eilert

hanoa, eilert

Med kjøpet blir Guru Software Norges største leverandør av økonomi- og Internettløsninger for mindre virksomheter, selvstendig næringsdrivende og privatpersoner.

daTax startet i 1986, og har over 15.000 aktive kunder i det norske markedet.

Annonse

Flere kunder
– For Guru Software er synergiene mellom daTax, Guru og Mamut meget spennende for å øke kundemassen på Internett, sier Eilert Hanoa, administrerende direktør i Guru Software.

Hanoa lover 30.000 brukere av GBA, daTax og flere fordeler av selskapets nye produktspekter allerede i første kvartal. Dette gjelder blant annet Nettbank og løsninger for elektronisk handel.

Total-leverandør
Med oppkjøpet av daTax blir Guru Software en total-leverandør av økonomi- og Internettløsninger for mindre virksomheter, selvstendig næringsdrivende og privatpersoner.

daTax utvikler og selger Norges mest brukte skatte- og økonomiprogrammer til privatmarkedet og selvstendig næringsdrivende, og er markedsleder i sin nisje. Selskapet har 20 ansatte.

Internett
Guru Software ble stiftet i 1995. Over 6000 bedrifter bruker informasjonssystemene Guru Business Applications (GBA) daglig. I tillegg tilbyr Guru Software gratis hjemmesider til SMB markedet gjennom Mamut, og løsninger for personlig økonomi/skatt.

daTax vil fortsette som et selvstendig datterselskap, og alle ansatte blir med videre.

Annonse
Annonse