Hopp til navigasjon Hopp til innhold

E-handelen taklet overgangen

Flere e-handelstjenester, spesielt eBay og Audi, stengte tjenestene sine for å sikre seg mot tusenårsskiftet. Allikevel var det et overveldende nummer som holdt åpent.

E-handel (tegning)

eBay stengte tjenesten sin midlertidig i dag, som ventet. «eBay-siten vil være utilgjengelig for Y2K-verifisering fra 15:30 PST til 18:00 PST fredag den 31. desember og fra 23:00 PST fredag den 31. desember til 03:00 PST, lørdan den 1. januar. Dersom du prøver å koble deg til eBay i løpet av denne perioden kan du få en ”kan ikke tilkoble”-beskjed,” sto det skrevet på sidene.

Galskap?
Også Audi stengte sitt nettsted med beskjeden: «Beklager, men vi har midlertidig stengt denne modulen. Men Audiusa.com er fullt forberedt for Y2K og videre, ville vi allikevel holde våre databaser unna millenniumsgalskapen det virker som alle snakker om. Tjenesten vil være oppe å gå 1. januar.

En melding på Slashdot.org spøkte med dette: “Hva, er de redd for at nettsidene plutselig skal begynne å vise bilder av Volvo?”

De fleste andre e-handelssteder, som Amazon.com, eToys, Travelocity og Preview Travel, holdt åpent, skriver Cnet News.