Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Mobil reddet kidnappet kvinne

Mobiltelefonen reddet sannsynligvis julen, og kanskje til og med livet, for en kvinne i 20 årene som ble kidnappet julaften.

Kvinnen hadde vært et ærend ute av bilen sin ved 22-tiden julaften, ikke langt unna sitt bosted i Parkesburg i USA, melder den amerikanske nyhetstjenesten MSNBC.

Pistol mot bakhodet
Da hun satte seg inn i bilen igjen hørte hun en mannestemme fra baksetet samtidig som hun kjente en metallgjenstand mot bakhodet.

Mannen hevdet at det var en pistol han holdt mot kvinnens hode, og ba om pengene hennes. Da kvinnen sa at hun hadde latt pengeboken igjen hjemme ble hun tvunget til å kjøre til et sted litt avsides.

Mobiltelefon på innerlommen
Da kvinnen kom frem til stedet kidnapperen hadde befalt henne å kjøre tvang mannen kvinnen til å legge seg i bilens bagasjerom.

Heldigvis for kvinnen hadde hun puttet mobiltelefonen i innerlommen på kåpen sin. Med den kunne hun alarmere politiet.

Lite strøm
For lite strøm på batteriet kunne gitt historien en tragisk slutt. Kvinnens samtaler var nemlig ikke lange nok til at politiet klarte å spore mobilen.

Hun klarte likevel å holde politiet orientert ved flere samtaler fra mobiltelefonen.

Like før klokken sju 1. juledag ble bilen funnet etter at kidnapperen hadde forlatt bilen. Kvinne lå i bagasjerommet da politiet fant bilen, skriver MSNBC.

Dermed fikk den dramatiske kapringen en typisk amerikansk happy ending…

Stikkord: Mobil