Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Sense ler av Frisurf

Adm. direktør Nadir Nalbant i Sense, er ikke bekymret over Telenor Nextels masseutsending av nesten to millioner gratisabonnement, såkalte ”Frisurf”.

Foto: Jørgen Berner Ross
Så lenge de ikke støtter 56K modem, er det få som vil bytte til Telenor, hevder Sense.

56K – “no way”
– Det er mange kunder som har modem (56 k red.anm) som surfer opp mot ISDN hastighet. Det sier en god del at Norges største Internett-leverandør ikke støtter denne standarden, sier Nalbant til ITavisen.

Han er overrasket at Telenor Nextel brukte så langt tid på å introdusere ”FriSurf”, etter at Sense introduserte sitt gratissurf-tilbud.

Internett-kolossen lanserte første Frisurf, med brask og bram – og dyre tellerskritt inntil de noen måneder senere måtte kaste kortene og redusere prisen. Nå tilbyr Telenor i likhet med alle andre surfing til ordinær lokaltakst.

Først
– Vi var først ute, og fikk 50.000 kunder på rekordtid. Og vi fortsetter å spise markedsandeler, hevder Nalbant i Sense.

Han påpeker at det eneste Telenor eventuelt oppnår er å beskytte deler av den kundemassen som de allerede har, men som de ikke lenger kan ta betaling for abonnement fra.