Keiva (homse-site)

Annonse


Homse-nytt på nettet

Keiva (homse-site)Svein Skeid er opphavsmann til ”Keiva – Skeive Nyheter”, en nyhetstjeneste for homser, lesber, biseksuelle, sadomasochister, transseksuelle…

Vise mangfold
– Jeg vil skaffe nyheter om og for hele mangfoldet i homsemiljøene, sier Skeid til ITavisen, ikke bare det politisk korrekte. Nyhetene hentes inn fra inn- og utland, dels ved at Skeid selv skriver redaksjonelt stoff og dels ved at han legger ut linker til andre nyhetskanaler.

I tillegg til nyheter, sørger Skeid for den beste linksiden for homser, lesber etc. her i landet. Han har planer om å etablere en chat-tjeneste, for ”det er det virkelig bruk for”, for bare å nevne noe.

Skeid har holdt på i halvannet år med denne tjenesten, som han hittil kun har gjort på fritiden. Antall hits er økende, og etter hvert begynner også annonsørene å melde sin interesse.

Annonse


– Flere andre aktører innen Internett har også meldt sin interesse, forteller Svein, uten å ville si hvem han er i dialog med.

Norsk adresse snart?
Foreløpig ligger ”Keiva” på en amerikansk server, men Skeid akter å slutte med dette, for reklamen GeoCities belemrer siden med er plagsom for leserne.

– Jeg må få meg en skikkelig norsk adresse, slår Skeid fast.

Skeive nyheter er å finne på: www.geocities.com/Paris/Lights/9585/skapnytt.html.

Annonse