Getronics

Annonse


Getronics tar form

Getronics

– Den strategiske inndelingen av selskapet har vært greit. Det vanskelig blir å finne ut av hvem som skal jobbe hvor, sier adm. direktør Jens Rugseth i Getronics Norge.

For UNIX-kompetansen skal nå forenes med NT- og Windows-kompetansen i det sammenslåtte selskapet. Dette har tradisjonelt vært vidt forskjellige ”teknologiske religioner”.

Navnebytte
Det var i midten av august at Getronics annonserte at de ville synliggjøre sin tilstedeværelse i det norske markedet. Ark-navnet forsvant, og de gamle divisjonen skiftet navn til Getronics Cinet, Getronics NetCenter og Getronics Skrivervik.

Annonse


Samtidig måtte også UMI og Wang legge Getronics inn foran firmanavnet.

Fire områder
Getronics i Norge vil operere inne fire forretningsområder.

Network Integration (nettverk) forventes å omsette for 400 millioner kroner. Managed Services (drift, service og kundestøtte) skal omsette for mellom 500 og 600 millioner kroner. Solution Integration (konsulentvirksomhet, opplæring) skal omsette for nær 400 millioner kroner.

Men det er Enterprise System Integration (PC, nettverksprodukter, servere, datalagring o.l.) som blir det største området i Getronics i Norge.. Dette områder forventes å omsette for om lag 1,5 milliarder kroner.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse