Tiberian Sun

Annonse


Razzia mot nett-café i Bergen

Tiberian Sun

Razziaen mot internett-caféen G.net i Bergen foregikk torsdag etter at spillprodusenten Electronic Arts Norway hadde anmeldt caféen.

Ifølge politianmeldelsen har internett-caféen tilbudt kundene å spille en ulovlig versjon av dataspillet Command & Conquer Tiberian Sun mot betaling.

Under etterforskning
Electronic Arts Norway misliker at internett-caféen har lastet ned en ”mangelfull versjon, for så å tilby den til kundene før produktet var lansert”. Bergenspolitiet har gjort beslag og iverksatt etterforskning.

Annonse


Gigantisk markedsføring
Anmeldelsen og politibeslaget fant sted dagen før den offisielle verdenslanseringen av Command & Conquer Tiberian Sun, som fant sted fredag.

Tiberian Sun er det tredje Command & Conquer-spillet i rekken, og spillprodusenten Electronic Arts/Westwood har satset mer på lanseringen, enn på noe annet spill i historien.

75 millioner kroner
Fredag var i alt 126.000 eksemplarer av dataspillet forhåndsbestilt av forskjellige nordiske forhandlere.

– Vi har brukt over 5 millioner svenske kroner på markedsføringen, og er mer enn tilfreds med resultatet så langt, sier markedssjef Andreas Larsson hos EA Nordic.

Han regner med å selge over 200.000 PC-versjoner av spillet til en samlet pris av 75 millioner kroner i de nordiske landene!

Sjekk det på nettet
Du kan finne ut mer om Tiberian Sun på nettsiden www.tiberian.com, på den svenske siden www.electronicarts.se/tiberian/ eller på den danske www.electronicarts.dk/tiberian/, hvor du også kan spille via nettet.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse