Christoffersen, Terje

Annonse


NetCom svarer “gratis”-surf

Christoffersen, TerjeTelenor lanserte fra og med i dag, onsdag 4. august, sitt ”gratis”-tilbud. Fra september kan du være ”gratis”-abonnent på Internett også med NetCom.

Dermed har Telenors konkurrent på mobilmarkedet også tatt et steg i retning av å bli en mer fullverdig teleoperatør.

Billigst?
Bortsett fra selve tellerskrittene skal NetCom-kundene slippe å betale en periodisk avgift for å få slippe til på nettet.

Telenor har gått ut med sine tellerskrittpriser for Internett-surfing uten abonnement – disse er noe høyere en vanlige tellerskritt (se relatert sak i bunn).

Annonse


NetCom sine priser er ennå ikke klare. Informajonsdirektør Per Bjørkum i NetCom vil på spørsmål fra ITavisen ikke love billigere tellerskritt enn Telenor.

– Men våre priser skal være attraktive, sier Bjørkum.

Må ha mobil
Den eneste forutsetningen for å ta gratis-tjenesten i bruk er at du har et mobiltelefonabonnement hos NetCom og har NetCom som ditt faste valg på den telefonlinjen som benyttes til internettsurfingen.

I første omgang vil tilbudet rettes mot abonnementskunder, skriver Netvom i sin pressemelding.

Begrunner
NetCom hevder det er flere grunner til at de skal tilby ”gratis” Internett til sine kunder.

”For det første er det en naturlig utvidelse av tjenestespekteret for selskapet. For det andre vil bruken av mobilnettet til overføring av data og internettbruk vokse kraftig i fremtiden. Innføring av såkalte WAP-telefoner, og mobil høyhastighets datateknologi vil gjøre mobiltelefon til en hovedferdselsåre for bruk av Internett”, heter det i pressemeldinbgen.

Penger på sikt
Adm direktør Terje Christoffersen ser på sikt ”et klart inntektspotensiale” med at mobiltelefoni integreres med Internett, sier Christoffersen.

– Vi er overbevist om at den tiden er forbi hvor operatørene kan ta seg betalt for å slippe kundene “inn i butikken”, og at det heretter vil bli faktisk bruk av tjenester som skal koste kundene penger, avslutter administrerende direktør Terje Christoffersen i NetCom GSM.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse