Arkiv

Annonse


Ny tele- og nettallianse

Arkiv

Samarbeidsavtalen er nok et eksempel på bransjekonvergens – at telebransjen smelter sammen med Internett- og databransjen.

I dette tilfellet vil kundene få én leverandør å forholde seg til, mens de likevel får gleden av meget konkurransedyktige kvalitetstjenester på begge områder, melder de to selskapene NETnet og PowerTech i en pressemelding.

Tele og Internett
NETnet er en av de raskest voksende leverandører av telefonitjenester i Norge. PowerTech på sin side er en av veteranene innen Internett på det norske markedet med et komplett tjenestetilbud.

Annonse


– Samarbeidsavtalen med PowerTech er et ledd i vårt kontinuerlige arbeid for å sikre våre kunder kvalitet, service og konkurransedyktige priser også på nye områder,” sier markedssjef Kristen Linaae i NETnet AS,.

Rent praktisk vil dette ifølge pressemeldingen bety at NETnet i løpet av kort tid gi alle sine kunder tilbud om Internett-tjenester.

Åpner markedet
Adm.direktør Henrik Dramstad i PowerTech Information Systems AS mener at avtalen med NETnet innebærer at de kan tilby sine kunder mer komplette løsninger og bedre betingelser.

– Den åpner også nye markedsområder for oss, og har et betydelig potensial både for vekst og fremtidige fellestjenester.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse