Liljedahl, Nils Petter

Annonse


Ny leder i Electric Farm

Liljedahl, Nils Petter

Liljedahl (43) tiltrådte 1. mai. Med seg får han en helt ny ledergruppe, heter det i en pressemelding fra Electric Farm.

Ambisjoner
– Målet er at Electric Farm i løpet av året skal etablere seg i den absolutte eliten av norske internettkonsulentselskaper. Dette vil gjelde størrelse på selskapet målt i antall ansatte og omsetning, og i sammensetningen av vår kundeportefølje, sier Liljedahl.

Nils Petter Liljedahl har mange års erfaring fra IT-bransjen i Norge og internasjonalt. Han har hatt stillinger innen salg, markedsføring og ledelse i IBM, Nokia Data, ICL Data og Telepartner International.

Annonse


Rendyrker
Til forskjell fra sine konkurrenter har Electric Farm valgt å spesialisere, og basere alle sine utviklingsprosjekter på Microsofts teknologiske plattform.

Selskapet og medarbeiderne vil derfor være sertifisert på alle viktige Microsoft-produkter. Electric Farm fokuserer særlig på tyngre løsninger, der bruk av databaser står sentralt.

Ledergruppen
Med seg har Liljedahl en helt ny ledergruppe. I tillegg til Liljedahl, har Morten Løhre (32) ansvar for salg og markedsføring, Trond Ramsdal (41) ansvar for administrasjon og økonomi og Terje Husby (39) er ansvarlig for prosjektledere, utviklere, designere og drift. Husby tiltrer i løpet av mai.

Electric Farm ASA ble etablert i 1998 ved at P4 Electric Farm AS ble fisjonert ut av P4 Radio Hele Norge ASA og deretter innfusjonert i Electric Farm ASA. Selskapet har rundt 900 aksjonærer.

Selskapet omsatte i 1998 for 15,7 millioner kroner. I første kvartal i 1999 gikk selskapet i balanse.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse