Color Air fly

Annonse


Color Air med nettsuksess

Color Air fly

Til tross for at Color Airs Internett-tjeneste drives uten rutiner for sikring eller kryptering av kortnummeret har tusenvis av kunder kjøpt flybilletter hos selskapet via Internett.

Og ikke nok med det. Direktør Jan Kverneland har ikke mottatt en klage, melder Dagens Næringsliv.

Liten fare
Erfaringer fra både Norge og utlandet viser ifølge Kverneland at faren for at kortnummeret skal komme på feil hender på vei fra din PC til Color Airs nettbutikk er forsvinnende liten. Color Air har ikke opplevd noen tilfeller av svindel.

Annonse


– Jeg har heller ikke hørt om kunder som ikke velger kortbetaling på grunn av vår løsning. De fleste av våre nettkunder betaler med kort, til tross for at vi tilbyr andre løsninger, sier Kvernland til Dagens Næringsliv.

Skjerper sikkerheten
Kverneland sier at Color Air i løpet av noen måneder kommer til å skjerpe sikkerheten.

Men det skjer ikke før flyselskapet og reiseselskapene er blitt enige om hvordan direktesalg av billetter skal foregå.

Ifølge Dagens Næringsliv har flere aktører i reiselivet store forventninger til nettet som salgskanal. I spørreundersøkelser har 1,4 millioner nordmenn allerede sagt ja til at de vil kjøpe reiser på nett.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse