Pedersen, Jan Kåre

Annonse


Ny Telianor-sjef er spent

Pedersen, Jan Kåre

Jan Kåre Pedersen er klar over at han har en enorm jobb foran seg, som sjef for Installasjon og Service i det planlagte sammenslåtte Telenor/Telia.

Spent og redd
– Jeg er både spent og litt redd, sier Jan Kåre Pedersen til ITavisen dagen etter at han er blitt pekt ut til å være sjef.

Som sjef for Installasjon og Service vil Pedersen sannsynligvis få ansvaret for et forretningsområde med en omsetning på et tosifret antall milliarder.

Annonse


Modellen avgjør
I dag er Jan Kåre Pedersen leder for omkring 7.000 ansatte i Telenor, i og med at han er leder for IT Service og Installasjon. Hvor mange det blir i det sammenslåtte Telenor/Telia er ikke lett å si.

– Det kommer an på modellen vi bestemmer oss for å bruke. Og det er nettopp det som blir noe av jobben vår i tiden som kommer, sier Pedersen til ITavisen.

Betydelig jobb
– Vi har en betydelig jobb foran oss. Nå skal jeg sette meg ned sammen med Telia-representanter og se om vi kan finne ut hvordan vi skal gjøre dette. Det er mange spørsmål som skal besvares, sier Pedersen som tross alt har en del erfaring fra området fra jobben i Telenor.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse